Polítiques d’ocupació

Per a la gent d’Esquerra, les persones aturades no són una estadística ni un percentatge. Són el Marc, la Laia, l’Enric o la Júlia. Són persones, amb noms i cognoms, veïns i veïnes, amb les seves famílies, les seves passions i virtuts, i els seus problemes.

Per això ens comprometem a dedicar el nostre temps i energies a pensar i oferir sortides i fer costat a les persones que han perdut la seva feina.

El municipi és el lloc més adequat per detectar les oportunitats per reactivar l’ocupació i afrontar les necessitats del mercat de treball. Els ajuntaments has d’assumir un paper actiu en dinamitzar les activitats econòmiques d’un municipi.

Hi ha d’haver coordinació entre les empreses i l’administració local per generar les millors accions formatives. Per formar en previsió de les necessitats futures de treballadors de les empreses i tenint present possibles jaciments nous d’ocupació.

L’ajuntament ha d’assumir un paper actiu en dinamitzar les activitats econòmiques d’un municipi i proporcionar la col·laboració necessària a aquelles agents econòmics innovadors i amb iniciativa.

La creació de clubs de feina, borses de treball, serveis d’assessorament amb tècnics especialitzats, oferta de cursos de formació ocupacional és fonamental per tenir els recursos necessaris per a les necessitats d’informació i formació per als demandants d’ocupació.

La reactivació econòmica i les polítiques de creació de llocs de treball seran una de les nostres grans prioritats. Treballarem per un Malgrat actiu econòmicament.

Aquesta entrada ha esta publicada en Propostes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari